lichaamsgericht werken met kinderen
KORTE OMSCHRIJVING
Tijdens de 5-daagse training Lichaamsgericht werken met kinderen leer je vanuit de holistische visie kinderen te begeleiden in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.
 
Behalve het leren toepassen van diverse massages verdiep je je ook in de ontwikkelingspsychologie en het communiceren met kinderen en ouders. Daarnaast zullen diverse thema’s aan de orde komen die relevant zijn bij de verschillende leeftijdscategorieën.
Het doel van deze training is dat je voldoende basis hebt om kinderen te gaan begeleiden in de praktijk.
 
VOOR WIE?
Deze 5-daagse training is bedoeld voor masseurs en massagetherapeuten die willen werken met kinderen.
Tevens is deze training ook geschikt voor andere beroepsgroepen. Te denken valt aan leerkrachten, hulpverleners, werknemers in de kinderopvang die graag de lichaamsgerichte aanpak willen integreren in hun werk.
 
SYLLABUS EN LITERATUUR
De syllabus wordt op de eerste lesdag uitgereikt. De kosten hiervan zijn bij het lesgeld inbegrepen.Naast de trainingsdagen wordt er van je verwacht dat je de aangeboden literatuur leest en ga je aan de slag met praktijkopdrachten en het masseren van kinderen.
 
Locatie: Bussum
Data: maandag 17 en 24 september, 1 en 8 oktober, 5 november 2018
Tijd: van 10.00 tot 17.00 in Bussum
Kosten: 500 euro voor de hele training
Aanmelden: je reserveert een plaats voor cursus door je aan te melden bij Mariska en na overmaking van het cursusgeld op IBAN NL07INGB 000 44 25 131 tnv Rebalancing praktijk Mariska Gieskes te Bussum.
Een bevestiging en nadere informatie krijg je toegestuurd.
Leiding: Mariska Gieskes en Wilma Spaay

 
 

Mariska Gieskes
Praktijk voor Rebalancing®