Meer over Mariska

Mariska Gieskes (1960) werkt vanaf het afsluiten van de middelbare school in de gezondheidszorg. Ze is begonnen als (kinder)verpleegkundige.
Na enkele jaren is ze als docent verpleegkunde gaan werken. Tijdens haar werk in de gezondheidszorg heeft ze haar master Pedagogiek behaald.
Gedurende het werken als docent is ze zich gaan verdiepen in de alternatieve gezondheidszorg.
Via yoga, de tantra training, vrouwenworkshops, sexual grounding, de haptonomie opleiding en de opleiding systemisch werk is ze terechtgekomen bij Rebalancing.
Momenteel heeft ze een eigen praktijk en daarnaast werkt ze als  hoofddocent bij de Rebalancing opleiding. Voor Mariska is Rebalancing een prachtige vorm om meer in het hier en nu te zijn, om te genieten van het lichaam en daarmee te zijn met wat is.
In het werk als Rebalancer ligt haar grote uitdaging.
Door middel van Rebalancing wil ze mensen dieper in contact brengen met zichzelf. In de diepe lagen van het lichaam is het mogelijk de diepe lagen van het Zelf te vinden.

Door haar ervaring met tantra – een al bijna 5000 jaar bestaande mystieke traditie om via directe ervaring het goddelijke te leren kennen- te combineren met Rebalancing biedt ze je de mogelijkheid om jezelf écht te onderzoeken, je pijn te doorvoelen en je beperkingen te begrijpen.  Zo kan ruimte ontstaan voor groei en transformatie.
En daarmee rust en liefde.

Mariska Gieskes
Praktijk voor Rebalancing®