laatste nieuws

In 2017 zullen er voor mij wat veranderingen zijn, daarvan breng ik je via deze graag op de hoogte:
ik zal full time in mijn praktijk gaan werken.
Mijn dag werken bij het ROC, als docent verpleegkunde, heb ik per 1 januari gestopt, zodat ik alle tijd heb voor het Rebalancen.
 
Vanaf februari zal ik op de maandagen en dinsdagen in Haarlem gaan werken, in de praktijk “lichaamswerk dé Plek", Waarderweg 19, 2031 BN Haarlem.
De rest van de week werk ik in de Hooiberg in Hilversum (zoals voorheen).
Als je liever in Haarlem komt, dan ben je daar dus ook welkom.
Meer informatie kan je gaan vinden op www.lichaamswerkdeplek.nl
 
In 2017 zal ik weer aquabalance dagen gaan organiseren.
Dit zijn heerlijke dagen om diep te ontspannen. Als je met een partner komt geeft dat in de relatie vaak ook veel meer liefdevolle verbinding. En ook als je alleen komt zal het effect dagen voelbaar zijn.
Hou mijn site in de gaten voor de data.
 
Verder start ik in het najaar, samen met Wilma Spaay, met een 5 daagse training om lichaamsgericht te werken met kinderen.
Deze training is bedoeld voor lichaamswerkers die graag met kinderen willen werken, of voor mensen die met kinderen werken en daar ook lichaamsgericht mee om willen leren gaan.
Onze ervaring met kinderen, voor mij als pedagoog en kinderverpleegkundige en voor Wilma als kindermassagetherapeut,  hebben we gebundeld en daar is deze training het gevolg van.
We hopen op deze manier meer kinderen te bereiken, zodat zij al op jongere leeftijd gaan doen waar ze werkelijk blij van worden.
 
Heb je interesse in een van bovenstaand dan ben je uiteraard van harte welkom.
Om te zien hoe de vergoeding door de zorgverzekering in 2017 is, kan je kijken op www.vnt-nederland.nl  Een aanvullende verzekering kan je t/m januari afsluiten.
 
Wie weet tot ziens.
 
 
Rebalancing bij kinderen:
Na het afronden van mijn master studie pedagogiek in juli 2015, voel ik me vrij om ook kinderen een Rebalancing sessie te laten ondergaan.
Als kinderverpleegkundige en moeder had ik al veel ervaring met het luisteren en meebewegen met kinderen.
Door de theoretische verdieping als pedagoog weet ik hoe bij kinderen het lichaamsbewustzijn te ontwikkelen zodat zij vanaf jonge leeftijd behalve het gevoel en de ratio ook het lichaam blijven betrekken bij hun natuurlijke wijsheid.
Omdat de spanningsboog bij kinderen korter is bepaal ik tijdens de sessie wat de goede behandeltijd is. Dit kan een half uur zijn of langer. De prijs wordt bepaald door de duur van de sessie, uitgaande van €110,- voor anderhalf uur.

Mariska Gieskes
Praktijk voor Rebalancing®